Mònica Socías Güell
Mar i lletres

Tanco els ulls, imagino un somni i el sento meu. Busco les paraules i les lligo al pensament, les vesteixo amb ànsies d’aventura, i faig néixer els personatges per omplir-los d’emocions, modelar-los amb passió, entrellaçant les seves vides, entre descobertes, intrigues i traïcions. Escriure, per mi, és un viatge sense retorn, on cada lletra et regala les ganes de més. En aquest espai literari, hi comparteixo part d’aquest viatge amb vosaltres. Benvinguts al meu món. ©Brisam.

Poesia

No, no els tinc

Per a 5 maig, 2016

No, no tinc vint anys

Ni tinc claus

Ni tinc panys

Tinc el temps

El viscut

El regalat

Tinc els vents

Que m’acaronen

I del mar, les seves ones

Un somriure

I res a fer

Senzillament, viure

 

©brisam

ETIQUETES

4 maig, 2016

3 octubre, 2016

POSTS RELACIONATS
Melodia

24 octubre, 2018

Abraçada

28 agost, 2017

Descalzos silencios

5 maig, 2017

2 Comentaris
 1. Respon

  Sergi

  5 maig, 2016

  I els que queden per viure i per vivir

 2. Respon

  Sergi

  10 maig, 2016

  Felicitats per la teva intervenció a Constanti Radio desde la web he pogut escoltar tota la teva intervenciô.

ESCRIURE UN COMENTARI